Vegeu el resum de la Taula de Partits del dia 27 a "activitats".
Recordeu d'adjuntar-nos la vostra adreça electrònica quan us adheriu a la Plataforma.

diumenge, 11 d’abril del 2010

Adhesions

Si voleu adherir-vos a la Plataforma d'Ensenyaments Artístics de Barcelona escriviu un comentari amb el vostre nom i cognoms.

368 comentaris:

  1. Jo, Enric Serras i Colomer, amb el DNI 38778777H, com a professor de música, m'addereixo al Manifest redactat la PLataforma d'Ensenyaments Artístics de Barcelona

    ResponElimina
  2. Jo, Jordi Jové i Mestres amb DNI 38055596 com a editor professional i gestor cultural crec que el Pla d'Ensenyaments Artístics, tal com est'a redactat en l'actualitat sega d'arrel el gran nombre d'iniciatives de titularitat privada i vocació social que s'han fet en els darrers anys. Per això crec que seria millor una moratòria i elaborar un nou Pla participatiu que tingui en compte les necessitats de formació artística barri a barri que hi ha a Barcelona i les iniciatives que caldria fer en cada districte per disposar d'una oferta adient.

    ResponElimina
  3. Ja es hora que es valori la feina feta.

    ResponElimina
  4. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  5. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  6. Educació MUsical MUSICS'SON
    Ivan Prades. Segur que aconseguirem bones coses per l'ensenyament musical (com sempre) i per la ciutat, perquè el plantejament, és clar, net i honest.

    ResponElimina
  7. Eulàlia Casso i Samsó15 d’abril del 2010, a les 0:57

    Eulàlia Casso i Samsó com a directora do Musicant, Esocla d'Educació Musical, estic totalment d'acord amb el que està expressat en el Manifest de la PLataforma així com de les accions que es realitzin per aturar aquest Pla.

    ResponElimina
  8. Aula de So (EScola de Música)
    A Barcelona i arreu hauria de ser així, comptar amb el que ja hi ha, amb l'esforç de la iniciativa civil.
    Endevant, ens hi adherim
    Escola utoritzada pel Dep d'ensenyament de la Generalitat

    ResponElimina
  9. Jo, en Josep Maria Borràs, president de l'acet, associació catalana d'escoles de teatre, amb d.n.i. 35033366L m'adhereixo al manifest de la plataforma d'esnsenyaments artístics de Barcelona

    ResponElimina
  10. Elisabeth Ventura, ciutadana, cansada de l'aposta per la societat subvencionada, depenent i captiva del poder politic. Aquest model de societat del subsidi la esta convertint en domesticada i sense iniciativa. Ja n'hi ha prou! Suport total al Manifest.

    ResponElimina
  11. Elisabeth Ventura, ciutadana, cansada de l'aposta per la societat subvencionada, depenent i captiva del poder politic. Aquest model de societat del subsidi la esta convertint en domesticada i sense iniciativa. Ja n'hi ha prou! Suport total al Manifest.

    ResponElimina
  12. Jo, Sandra Sol, amb DNI 78080888-M, que aposta per un món sempre més lliure, m'adhereixo al manifest.

    ResponElimina
  13. Francesca Galofré Mora suscric el Manifest de la Plataforma d'Ensenyamens artístics de Barcelona, i lamento que després de tants anys, una administració pública de les més importants de Catalunya practiqui encara un nivell tan baix de diàleg.

    ResponElimina
  14. Jo, Anna Miquel, amb DNI 46123772D, gestora cultural, dono tot el meu suport a aquesta iniciativa perque crec en un ensenyament de les arts de qualitat i lliure!!

    ResponElimina
  15. Emilio Nieto Villalón 47788529A com a Music y tecnic de so, m'adhereixo al manifest de la plataforma d'esnsenyaments artístics de Barcelona

    ResponElimina
  16. Ignacio López Alonso, músico y profesor
    DNI 71417721F
    Me adhiero

    ResponElimina
  17. Jaime Merchan Vicente 46725073k musico y residente en Barcelona...... me adhiero y lo rubrico.

    ResponElimina
  18. Montserrat Serrano Rivero16 d’abril del 2010, a les 6:29

    Montserrat Serrano Rivero amb DNI 37746644X com a professora de cant de l'escola Jam Session m'adhereixo al manifest de la plataforma d'ensenyaments artístics de Barcelona.

    ResponElimina
  19. Yo, Arturo Blasco Monter,como compositor y profesor de música, con dni 38487369C, me adhiero al manifiesto de la plataforma d'esnsenyaments artístics de Barcelona.

    ResponElimina
  20. M'adhereixo al manifest,
    Berta Junqué Prats (prof. de música i directora de corals infantils)

    ResponElimina
  21. Jo, Arnau Lobo i Casso, amb DNI 47873231-L, músic, cantant, actor i ballerí, m'uneixo al manifest de la Plataforma d'Ensenyaments Artístics de Barcelona, animant-nos a tots a seguir lluitant per allò que més estimem (la música i l'art en general)

    ResponElimina
  22. Jo, Domènec Garrofé Trabal, amb el DNI 37735035Q, m'addereixo al Manifest redactat la PLataforma d'Ensenyaments Artístics de Barcelona

    ResponElimina
  23. Jo, Joan Romanyà i Socoró com a cantaire i pare de nens que estudien música en escola privada, m'uneixo al manifest de la Plataforma d'Ensenyaments Artístics de Barcelona, per que no es pot mai començar de zero. El passat compta per bé i per mal. Val a dir que el nostre passat artístic es deu a l'acció decidida de la gent cosa que està bé. Si les autoritats no ho veuen que hi farem. Em recorden el sord pes dels govenrs en dictadura post moderna si s'escau.

    Joan

    ResponElimina
  24. Jo, Jeroni Pagan i Pérez amb DNI 46.573.974D, músic, m'adhereixo a la Plataforma d'Ensenyaments Artístics de Barcelona.
    Ja n'hi ha prou dels abusos per part de les autoritats, que no tenen mai en compte les iniciatives de titularitat privada.
    La solució més sensata seria una reunió amb consens d'ambdues parts per tirar endavant un projecte digne, però els qui ens governen estan més pendents de tornar a ser escollits en les properes eleccions que en treballar pels ciutadans.

    ResponElimina
  25. Gemma Capella amb DNI 77833772 m'adhereixo al manifest

    ResponElimina
  26. Jo,Francesc Xavier Porcel Cardona amb DNI 43049581K m'adhereix al manifest de la Plataforma d'Ensenyaments Artístics de Barcelona.

    ResponElimina
  27. m'adhereixo prqè em sembla greu que no es tingui en compte el que s'ha fet i s'ha aprés en els anys de feina acumulats per tantes persones. Sóc la Matilde DNI 36971326E

    ResponElimina
  28. Jo, Pilar Solbes Sampietro, amb DNI 38114353H m'addereixo al Manifest redactat la PLataforma d'Ensenyaments Artístics de Barcelona

    ResponElimina
  29. Jo,Francesc Oliveras Portabella , DNI 46213795X m'adhereix al manifest de la Plataforma d'Ensenyaments Artístics de Barcelona.

    ResponElimina
  30. Jo, Pere Cowley Capella (estudiant de l'Esmuc i prof.de musica)amb el dni 46411985 D m'adhereixo a aquest manifest.

    ResponElimina
  31. Musicant, Escola d'Educació musical18 d’abril del 2010, a les 13:13

    Musicant, Escola d'Educació Musical

    Des de fa 13 anys estem treballant perquè els infants, adoslescents, joves i adults visquin la música com un mitjà de comunicació, de relació, d'expressió.... No pot ser que l'Ajuntament giri l'esquena a tanta feina feta per la societat civil.

    ResponElimina
  32. Vinga va, com més serem, més riurem!! Jo també m'hi adhereixo!!

    ResponElimina
  33. Jo Irene Rocamora Alavedra amb D.N.I. 46203872-T m'aderexo al manifest de la Plataforma d'Ensenyaments Artístics de Barcelona.

    ResponElimina
  34. Educació Musical Musics'son
    Sheila Garcia i Barba, m'adhereixo al manifest i mostro el meu acord amb les accions empreses per la Plataforma d'Ensenyaments Artístics de Barcelona

    ResponElimina
  35. Anna Gomis Junoy, amb DNI 47992460-Q, m'adhereixo al manifest de la Plataforma d'Ensenyaments Artístics de Barcelona.

    ResponElimina
  36. Cesar Tomas Garcia, DNI 52407667M, me adhiero al manifiesto de la Plataforma d'Ensenyaments Artístics de Barcelona.
    Basta ya de la politica del Sr. Hereu: "quitate tu que me pongo yo".

    ResponElimina
  37. Rosa Rafecas Jané, 39677692R, professora de música i directora de corals infantils, m'adhereixo plenament al manifest.

    ResponElimina
  38. Eva Panyella Callao
    violinista, professora i mare
    36.570.279

    Teniu tot el meu suport i m'adhereixo al manifest.

    En aquest pais sempre ens reinventem les coses, sense valorar el que tenim. Ni tan sols memòria històrica recent!!!!

    ResponElimina
  39. Totalment d,acord.
    Elısenda Carrasco ı Rıbot, 40987508 J

    ResponElimina
  40. Rosa Rafecas Jané, 39677692R, professora de música i directora de corals infantils, m'adhereixo plenament al manifest.

    ResponElimina
  41. Hola. Sóc Alfons Pérez Martín, amb DNI 43.710.563-Y, i madhereixo al manifest de la Plataforma d'Ensenyaments Artístics de Barcelona.

    ResponElimina
  42. L'Escola de Música L'Intèrpret, amb cif B-25424342, de Lleida s'adhereix al manifest de la Plataforma d'Ensenyaments Artístics de Barcelona.

    ResponElimina
  43. Hola. Sóc la Mireia Ramos Casals, amb DNI 41.086.662-Z, i madhereixo al manifest de la Plataforma d'Ensenyaments Artístics de Barcelona.

    ResponElimina
  44. M. Teresa Valls i Farré
    Estic totalment d'acord amb el que s'exposa al Manifest

    ResponElimina
  45. Elisenda Carrasco DNI:40987508J
    M'adhereixo a la Plataforma d'Ensenyaments Artístics de Barcelona

    ResponElimina
  46. Jo Francesc Hormigon, professor de música, amb Dni 77475969D manifesto que estic en contra del pla de l'ajuntament de Barcelona. Crec que s'ha d'escoltar els professionals que fa molts anys que treballen per l'educació musical. Tampoc estic a favor de les corrents col.lectivitzadores que hi ha al darrera de tot això. En el fons de tot hi ha criteris purament economicistes, camuflats amb teories pedagògiques que porten a convertir el panorama musical en una cosa cada dia més "kumbaià" i "esplai", renunciant a "educar", i substituint-ho cada cop més per "entretenir".

    ResponElimina
  47. Núria Doladé Prats, amb DNI 36542564A, m'adhereixo al manifest de la Plataforma d'Ensenyaments Artístics de Barcelona. Hem de sumar les iniciatives públiques i privades per que l'educació artística s'assimili a la d'altres països europeus. Encara falta....i si restem, enlloc de sumar, no hi arribarem.

    ResponElimina
  48. Núria Clos i Costa, DNI 37729437F

    M'adhereixo al manifest de la Plataforma d'Ensenyaments Artístics de Barcelona.

    ResponElimina
  49. Victòria Priante DNI 46651266K m'adhereixo al Manifest de la Plataforma d'Ensenyaments Artístics.

    ResponElimina
  50. Sergi Diaz i Villalonga, director de BCN Fusió, Escola de Música. DNI: 46.655.149-V. Aquesta Plataforma preten defensar la diversitat de propostes educatives en els àmbits artístics, que tant han enriquit culturalment el nostre país. Destruir-les o ignorar-les seria un greu error; ens faria perdre les iniciatives de gent innovadora i emprenedora que han caracteritzat sempre la societat catalana.

    ResponElimina
  51. Pep Garrido
    46348643-D

    M'adhereixo a la Plataforma d'Ensenyaments Artístics de Barcelona

    ResponElimina
  52. Paco Valdivia, de la Big Band de Viladecans, con DNI 77731014-F se adhiere al manifiesto, total y absolutamente.

    ResponElimina
  53. Elisenda Capella Roca DNI: 77835669N
    M'adhereixo a la Plataforma d'Ensenyaments Artístics de Barcelona

    ResponElimina
  54. Luis Blanco Patús, DNI 43418060V, director de la Escuela de Música Jam Session me adhiero al manifiesto de la Plataforma d'Ensenyaments Artístics de Barcelona.

    ResponElimina
  55. L'Ass.Cultural Salvem la Música, amb cif G-64115207,s'adhereix al manifest de la Plataforma d'Ensenyaments Artístics de Barcelona.

    ResponElimina
  56. Jo, Mariona Lobo i Casso, m'adhereixo al manifest de la Plataforma d'Ensenyaments Artístics de Barcelona.

    ResponElimina
  57. Jo, Mariona Lobo i Casso, m'adhereixo al manifest de la Plataforma d'Ensenyaments Artístics de Barcelona.

    ResponElimina
  58. Jo, Núria Gómez i Crusat, amb D.N.I 43558311Z, m'adhereixo al manifest de la Plataforma d'Ensenyaments Artístics de Barcelona.

    ResponElimina
  59. Jo, Magalí Andreu i Mondon, m'adhereixo al manifest de la Plataforma d'Ensenyaments Artístics de Barcelona.

    ResponElimina
  60. Jo, Maria Terradas Terradas, amb DNI 47962537-Q m'adhereixo al Manifest de la Plataforma d'Ensenyaments Artístics.

    ResponElimina
  61. Luis Alberto García Ríos
    30573887X
    Me adhiero al manifiesto de la Plataforma.

    ResponElimina
  62. Núria Rubio, DNI 43402246G, professora de LLenguatge Musical. M'adhereixo al manifest.

    ResponElimina
  63. Roser Simeon
    M'adhereixo al manifest de la Plataforma d'Ensenyaments Artístics de Barcelona

    ResponElimina
  64. Resulta xocant que des de postulats pedagògics que defensen la diversitat s’ofegui la possibilitat que l’oferta d’ensenyaments artístics sigui DIVERSA i alhora assequible a TOTS els ciutadans.

    ResponElimina
  65. Jose Manuel Royo Taberner, DNI 53097229G, estudiant de Educació Musical Willems, m´adhreixo al manifest de la Plataforma d´Ensenyaments Artístics de Barcelona. "...A ver cuando nos da por abrir los ojos, dejando de creernos sus excusas y mentiras y vemos que juntándonos los de abajo son muchas cosas las que pueden cambiar..." (Nel·lo Royner)

    ResponElimina
  66. Maia Planas 43116553V
    M'adereixo al manifest de la Plataforma d'Ensenyaments artístics de Barcelona.

    ResponElimina
  67. Jo, Quim Noguera Plaja, amb DNI 77605098Q, director del Centre de formació teatral El Galliner de Girona, m'adhereixo al manifest a títol personal i en nom del Centre que represento.

    ResponElimina
  68. Maria Andreu, professora de música, amb DNI 36968140, m'adhereixo al manifest de la Plataforma d'Ensenyaments Artístics de Barcelona

    ResponElimina
  69. Estoy totalmente de acuerdo con la idea que defiende la plataforma.
    Pablo Posa

    ResponElimina
  70. Jo, Elisabet Abelló i Roselló, Directora de l'Estudi de Música de Tarragona, m'adhereixo al Manifest de la Plataforma D'Ensenyaments Artístics de barcelona

    ResponElimina
  71. Només des de la ignorància i el desconeixement de la realitat, afegit a la prepotència i conducta antidemocràtica , es pot passar per damunt de tants anys d'esforç i bon treball de la iniciativa social musical i de les arts. Ànims a la plataforma i compteu amb tot el meu suport

    ResponElimina
  72. Jo, Montserrat Trisan i Seguí, amb DNI 43533334S, com a professor de música, m'addereixo al Manifest redactat la PLataforma d'Ensenyaments Artístics de Barcelona

    ResponElimina
  73. Estoy totalmente de acuerdo con la idea que defiende la plataforma.
    carmen garcia barba

    ResponElimina
  74. Jo Anna Busquets i Casso amb DNI 47634888 m'ahereixo a la plataforma d'Ensenyaments Artístics de Catalunya.

    ResponElimina
  75. Jo, Daniel Puig i Lucas, amb DNI 46984748A, com a membre del gremi de músics, m'adhereixo al manifest de la plataforma d'Ensenyaments Artístics de Catalunya, PlatEA. Per unes escoles de qualitat i bons mètodes, no sols públiques (que està molt bé); però els mateixos recursos, ens els poden donar a les escoles privades, que fa anys que fem feina i no se'ns reconeix.

    ResponElimina
  76. Sóc Jordi Vilaprinyó, pianista i professor de piano amb DNI 46106895Z, i m'adhereixo al manifest de la Plataforma d'Ensenyaments Artístics de Barcelona

    ResponElimina
  77. Jo, JOrdi Casso i Juvé amb el DNI 36590625-V estic d'acord amb el Manifest.
    No és bò manar sense tenir en compte el món real.

    ResponElimina
  78. Jo, Jordi Oliveras amb DNi 37353760N i com a músic dono el meu suport total a la Plataforma i al Manifest.

    ResponElimina
  79. Jo, Esther Godoy amb el passaport núm B944146 m'adhereixo al Manifest del PLa d'Ensenyaments Artístics.

    ResponElimina
  80. Jo, Julià Jené Guimerà, cantaire, m'adhereixo al manifest de la Plataforma d'Ensenyaments Artístics de Barcelona

    ResponElimina
  81. Jo, Sandra Pujols amb DNI 52599886J i com a músic, dono el meu suport total a la Plataforma i al Manifest.

    ResponElimina
  82. Jo, Laia Cladellas Regales, mestre de música i amant de les arts m'adhereixo al manifest de la Plataforma d'Ensenyaments Artístics de Barcelona.

    ResponElimina
  83. Eulàlia Antonés amb DNI 37714218Z codirectora del Centre d'Educació Musical Diaula, m'adhereixo al Manifest de la Plataforma d'Ensenyaments Artístics de Barcelona

    ResponElimina
  84. Àngels Arnaus amb DNI 37298387T codirectora del Centre d'Educació Musical Diaula, m'adhereixo al Manifest de la Plataforma d'Ensenyaments Artístics de Barcelona en tota la seva totalitat.

    ResponElimina
  85. Francesc Llongueres i Roch, director de Virtèlia Escola de Música i de la BCN Sinfonietta. M'adhereixo plenament al manifest .

    ResponElimina
  86. Núria Rossy 46626266E signo aquest manifest en benefici de l'ensenyament musical

    ResponElimina
  87. ADHESIÓ AL MANIFEST

    FEDERACIÓ CATALANA DE PROFESSORS DE DANSA

    ResponElimina
  88. ADHESIÓ AL MANIFEST

    ASSOCIACIÓ CATALANA DE PROFESSORS DE DANSA ACADÈMICA DE LA PROVINCIA DE BARCELONA

    ResponElimina
  89. Jo, Laura Búcar, cap d'estudis de l'Aula de Música 7 de Barcelona, m'adhereixo al Manifest de la Plataforma d'Ensenyaments Artístics.

    ResponElimina
  90. Jo, Pilar Minaya Pons, directora de l'Aula de Música 7 de Barcelona, m'adhereixo al manifest de la Plataforma d'Ensenyaments Artístics de Barcelona.

    ResponElimina
  91. Àngels Busquets, 35046663E intèrpret i ensenyant de cant m'adhereixo al manifest.

    ResponElimina
  92. angels busquets i relats20 d’abril del 2010, a les 3:03

    com a intèrpret i ensenyant de cant m'adhereixo al manifest de la plataforma d'ensenyaments artístics 35046663E

    ResponElimina
  93. Jo, Begoña Tadeo i Garcia, m'adhereixo al manifest de la Plataforma d'Ensenyaments Artístics.
    És hora que les institucions recolzin als professionals que treballem per oferir una educació artística de qualitat i a les persones i famílies que la volen rebre. El Pla que vol aprovar l'ICUB dinamita qualsevol esperança que podíem tenir en que aquest recolzament fos possible i pretén imposar un model sense escoltar al ciutadà.

    ResponElimina
  94. Jo, Mercè Pérez Campaña m'adhereixo al manifest de la plataforma d'ensenyaments artístics 77787830-J

    ResponElimina
  95. Aída Vera Jiménez, cantant, professora de cant i directora de corals, amb DNI num. 43259589Q m'adhereixo al manifest. Això que volen fer és del més pur estil dictatorial i nefast per a la cultura artística en general.

    ResponElimina
  96. Jo, Marta Albertí i Casas, amb DNI 37285815 D, com a mare d'alumne d'una escola musical i de dansa de Gràcia(Youkali), m'adhereixo a aquest manifest.

    ResponElimina
  97. Jo, Núria Ribas Pérez, amb DNI 38086426J, periodista (i antiga estudiant de teatre en diverses escoles - El Timbal, Festino Barroco...-), dono fe que la formació de les arts a Barcelona ha estat possible gràcies, pràcticament en la seva totalitat, a l'impuls de la iniciativa privada. I que, a risc d'equivocar-me perquè realment no tinc la versió de l'ICUB, dono el meu suport a la Plataforma per a que, com a mínim, remodelacions com la que es planetja, siguin fetes a través del consens entre institucions i societat civil.

    ResponElimina
  98. Toni Pardina Mundó 37292460F m'adhereixo al manifest de la Plataforma d'Ensenyaments Artístics.
    Quan es volen fer coses ben fetes, s'ha de partir de les coses ben fetes que ja existeixen. Construïm sense destruir.

    ResponElimina
  99. Imma Pla Royo 46653237Z m'adhereixo al manifest de la Plataforma d'Ensenyaments Artístics.

    ResponElimina
  100. Jo, Josep Colominas Ferran, amb DNI 40558817L m'adhereixo al Manifest de la Plataforma d'Ensenyaments Artístics de Barcelona.

    ResponElimina
  101. Jo, Joan Miro DNI 39180584S també dono suport a aquesta iniciativa.

    ResponElimina
  102. Jo, Montserrat Mas, amb DNI 37309965D m'adhereixo al Manifest de la Plataforma d'Ensenyaments Artístics de Barcelona.

    ResponElimina
  103. Jo, Montserrat Mas Mas, amb DNI 37309965D m'adhereixo al Manifest de la Plataforma d'Ensenyaments Artístics de Barcelona.

    ResponElimina
  104. Jo, Cecilio Tieles Ferrer, m'adhereixo al Manifest de la Plataforma d'Ensenyaments Artístics de Barcelona.

    ResponElimina
  105. Toni Peña, amb DNI 37730574-V, músic i docent m'adhereixo al Manifest de la Plataforma d'Ensenyaments Artístics de Barcelona

    ResponElimina
  106. M'adhereixo al Manifest de la Plataforma d'Ensenyaments Artístics de Barcelona.
    Clara Prats Soler.
    (No tinc clar que es pugui penjar el DNI així com així... perdoneu!)

    ResponElimina
  107. Jo, Joawp M Carreño i Bosch amb DNI 35051792e i en qualitat de Director de DIESI Escola de Música, m'adhereixo al Manifest de la Plataforma d'Ensenyaments Artístics de Barcelona.

    ResponElimina
  108. Jo, Dolors Busquets i Relats, professora de Música d'ESO, amb DNI 35010361Z m'adhereixo al Manifest de la Plataforma d'Ensenyaments Artístics de Barcelona.

    ResponElimina
  109. Joana Farré Riaza 38017130-Q

    ResponElimina
  110. Jo, Miquel Angel Ortín LOpez, amb DNI 43442163Q, m'adhereixo al Manifest de la Plataforma d'Ensenyaments Artístics de Barcelona.

    ResponElimina
  111. Jo, Raúl Patiño, profesor i músic, amb DNI 44420475-T, m'adhereixo al Manifest de la Plataforma d'Ensenyaments Artístics de Barcelona.

    ResponElimina
  112. Sería más razonable subvencinar la iniciativa privada que lleva tantos años luchando por acercar la música a los ciudaddanos en vez de meterse en "operaciones megalíticas" a cargo del contribuyente.
    Yo, Pedro Luis Martínez Escobedo (cantante profesional)con DNI 37371529W me adhiero al manifiesto de la plataforma.

    ResponElimina
  113. Juan Pedro Medina Ruiz con DNI 43421556v, profesor de la Escuela de Música Jam Session me adhiero al manifiesto de la Plataforma d'Ensenyaments Artístics de Barcelona.

    ResponElimina
  114. Yo, David Biosca con DNI 38544696P quiero dar soporte al Manifiesto de la Plataforma d'Ensenyaments Artistics de Barcelona.

    ResponElimina
  115. Jo, Albert Buisán Teruel, amb DNI 47994256-H m'adhereixo al manifest de la plataforma d'esnsenyaments artístics de Barcelona

    ResponElimina
  116. Marta Rodoreda pujantell amb DNI 44003545 Z

    ResponElimina
  117. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  118. Miquel Oliu 77913176D
    M'adhereixo al manifest de la Plataforma d'Ensenyaments Artístics de Barcelona.

    ResponElimina
  119. Jo Bernat Codina Busquets, estudiant de música i cantaire d'un cor, amb DNI 41010468L m'adhereixo a aquest Manifest.

    ResponElimina
  120. Jo Bernat Codina Busquets, estrudiant de música i cantaire d'un cor juvenil, amb DNI 41010468L m'adhereixo a aquest Manifest de la Plataforma d'Ensenyaments Artistics de Barcelona.

    ResponElimina
  121. M'adereixo al manifest de la Plataforma d'Ensenyaments artístics de Barcelona.
    Eulàlia Tarroja Riberas. Mestra de Música. 37284261

    ResponElimina
  122. Rosa Jacobo Becerra con DNI 36490799B como madre de un niño de Educación Especial que solo fue aceptado en una Escuela de Música Privada apoyo a este Manifiesto y a toda esta gente que hace una verdadera y apasionada labor social, y les doy las gracias.

    ResponElimina
  123. Toni Riba Galí
    dni: 38107228

    M'adhereixo al Manifest de la Plataforma d'Ensenyaments artístics de Barcelona

    ResponElimina
  124. Jo,Elisenda Durà i Àngel,amb DNI 35123300T, cantant i professora de música,ex-treballadora d' una escola municipal de música d'una població propera a Barcelona, de la qual vaig marxar per la imposició política de similars "postulats democratitzadors" de l' ensenyament musical, M' hi adhereixo fermament.

    ResponElimina
  125. En/na : ESTUDI NANCY TUÑÓN, Formació de l’Actor
    Carnet d’identitat núm. B-63051254
    En qualitat de: Escola de teatre

    M’ADHEREIXO AL MANIFEST DE LA PLATAFORMA D’ENSENYAMENTS ARTÍSTICS DE BARCELONA

    ResponElimina
  126. Pilar López Arcos amb DNI 35069424-J. Com a músic, m'adhereixo totalment al Manifest de la Plataforma d'Ensenyaments Artístics de Barcelona.

    ResponElimina
  127. Jo, Joan Codina Vila, amb DNI 47153884-C m'adherexio al manifest.

    ResponElimina
  128. Emilio de la Linde, amb DNI 15244012A m'adherexio al manifest

    ResponElimina
  129. Jo, M José Santos Fulgencio, amb DNI 09301298-Y, com a intèrpret i professora de guitarra m'adhereixo al manifest de la Plataforma d'Ensenyaments Artístics de Barcelona,

    ResponElimina
  130. Teodoro Tadeo com pare d’una profesional de Ensenyament, estic totalment d'acord amb el que està expressat en el Manifest de la Plataforma així com de les accions que es realitzin per aturar aquest Pla.

    ResponElimina
  131. Teresa Garcia com cantaire d’un cor d’adults, estic totalment d'acord amb el que està expressat en el Manifest de la Plataforma així com de les accions que es realitzin per aturar aquest Pla.

    ResponElimina
  132. 46221650E R. Fleck m'adhereixo al manifest

    ResponElimina
  133. Mireia Quintana Carbonell, m'adhereixo al manifest
    46578470c

    ResponElimina
  134. M'adhereixo al manifest de la Plataforma d'Ensenyaments Artístics de Barcelona.
    Jordi Rossinyol, professor de música i compositor.
    DNI 46215766A

    ResponElimina
  135. Esther Doñate Gil, amb DNI: 46127836-M. M'adhereixo plenament al manifest i a la Plataforma dEnsenyaments Artístics de Barcelona.

    ResponElimina
  136. Cristobal Garcia Berenguel21 d’abril del 2010, a les 3:40

    Cristóbal García Berenguer con DNI 46596382-S m'adhereixo totalment al Manifest de
    la Plataforma d'Ensenyaments Artístics de Barcelona.

    ResponElimina
  137. Anna Agusti 46111645A
    Totalment d'acort amb vosaltres

    ResponElimina
  138. Cristóbal Garcia Berenguel amb DNI 46596382-S
    m'adhereixo totalment al Manifest de la Plataforma d'Ensenyaments Artístics de Barcelona.

    ResponElimina
  139. Jo, Meritxell Fontanella Cos, amb D.N.I. 38.105.337-H, també m'adhereixo totalment al Manifest de la Plataforma d'Ensenyaments Artístics de Barcelona.

    ResponElimina
  140. El centre Estudi de Música BCN Fusió, amb NIF: B-60951456 s'ahereix al Manifest de la Plataforma d'Ensenyaments Artístics de Barcelona.

    ResponElimina
  141. Per respecte al treball d'educació artística que existent en aquest país (resultat d'anys de dedicació i recerca per part de molts); per la llibertat i pel respecte als drets de tots, m'adhereixo a aquest manifest - Izilda Navarro Paulo DNI-39427940Y

    ResponElimina
  142. Pere Bonmatí, amb DNI 44023927-H S'adhereix al Manifest.

    ResponElimina
  143. Maite Ibáñez Goñi.
    37291890N

    ResponElimina
  144. Núria Losada Pla amb DNI 37731205G, m'adhereixo al manifest de la Plataforma d'Ensenyaments Artístics de Barcelona

    ResponElimina
  145. M'adhereixo al manifest, Rita Junqué Prats.

    ResponElimina
  146. M'adhereixo al manifest de la plataforma d'ensenyaments artístics de Barcelona

    ResponElimina
  147. Oriol Prats i Bruguera21 d’abril del 2010, a les 7:28

    Oriol Prats Bruguera s'adhereix al manifest de la plataforma.

    ResponElimina
  148. Maria Geli

    M'addereixo al manifest de la plataforma d'ensenyaments artístics de Barcelona

    ResponElimina
  149. Joan Figuerola

    M'adhereixo
    Sembla ser que l'administració, un cop mes parteix de zero sense tenir en compte el teixit social existen a Barcelona i a Catalunya, duplicant esforços, en lloc de sumar i millorar el que ja existeix. És una llastima que a vegades es pensi nomes en fer xarxes purament públiques de serveis, en lloc de buscar solucions mixtes que de segur, ben pensades, hi sortiria guanyant tothom i económicament, probablement serien molt mes viables

    ResponElimina
  150. Mireia Plana i Franch, amb NIF 43405308F, cantaire i mare de cantaire de l'escola Musicant, m'adhereixo al Manifest perquè estic totalment d'acord amb el seu plantejament.

    ResponElimina
  151. Mireia Plana i Franch, cantaire i mare de cantaire de l'escola Musicant, m'adhereixo al Manifest de la Plataforma d'Ensenyaments Artístics de Barcelona.

    ResponElimina
  152. Jo, Angel Bonora Jordà, com a pedagog de teatre i director artístic, m'adhereixo al manifest de la Plataforma d'Ensenyaments Artístics de Barcelona

    ResponElimina
  153. M'adhereixo a un manifest que aposta per la iniciativa dels professionals i per recolzar als músics i persones autènticament interessades per la música.
    Em manifesto en contra de polítics professionals sense professió que es mouen a cop de decret i que, sense cap vergonya decreten a una administració el contrari del que els seus propis companys decreten en un altra. Els ciutadans no som cromos intercanviables.
    Us recomano que abans de legislar, identifiqueu problemes i busqueu experts capaços de trobar-hi sol.lucions. Un màster de gestió a ESADE no us garanteix la infal.libilitat.

    ResponElimina
  154. Jo, Maria Lluïsa Muntada, amb DNI 46.111.056-N com a music m'adhereixo al Manifest de la Plataforma d'Ensenyaments Artístics de Barcelona. Tota actuació encaminada a millorar l'accés i la qualitat de la formació en les Arts ha de partir del diàleg i el respecte per les persones i les institucions que des de fa temps duen a terme aquesta tasca amb solvència.

    ResponElimina
  155. Iñaki Alcorta, amb DNI 15368615S, com a pare de 2 nens que estudien música a l'escola Musicant m'adhereixo al Manifest de la Plataforma d'Ensenyaments Artístics de Barcelona.

    ResponElimina
  156. M'adhereixo al manifest.
    Aleix Mañosas Casso

    ResponElimina
  157. M'adhereixo al manifest de la plataforma.
    Nerea Couso

    ResponElimina
  158. Herminia Espejo amb DNI 37306265N, directora de l'Escola de Dansa Herminia Espejo de Barcelona, m'adhereixo al manifest de la plataforma d'ensenyaments artístics de Barcelona

    ResponElimina
  159. Beatriz Baqué, amb DNI 35106531K m'adhereixo al manifest de la plataforma d'ensenyaments artístics de Barcelona.

    ResponElimina
  160. Jo, Ariadna Sáez i Tutusaus, amb DNI 38132807-A, m'adhereixo al manifest.

    ResponElimina
  161. Jo Mercè Roca amb DNI 46242922L, pianista que exerceix la docència a Barcelona, m'adhereixo a aquest manifest.

    ResponElimina
  162. Jo, Ariadna Sáez i Tutusaus, amb DNI 38132807A, m´adhereixo al manifest.

    ResponElimina
  163. M'adherixo al manifest de la Plataforma d'Ensenyaments artístics de Barcelona.
    Mª Josep Casals Felip

    ResponElimina
  164. Hola. Sóc la Maria Mestre Bassa, amb DNI 43.501.986 Q. M'adhereixo al manifest de la Plataforma d'Ensenyaments Artístics de Barcelona. És una llàstima que hagi de ser sempre la iniciativa ciutadana la que encapçali un manifest per a la millora de l'educació artística i no l'Administració.

    ResponElimina
  165. Lluís Cussó i Anglès DNI 37724302-R, professor de música, m'adhereixo al manifest de la Plataforma d'Ensenyaments Artístics de Barcelona.
    Què hi fa l'ICUB (Institut de Cultura de Barcelona)pensant i dissenyant un Pla que pertany plenament a Educació?

    ResponElimina
  166. Jo, Marcel Bernet m'adhereixo al maifest

    ResponElimina
  167. Ricard Boluda Martín 40665398 X
    Cau pel seu propi pes i té tot el sentit comú del món demanar el que demanem. Les nostres institucions no estan per fer tàbula rasa amb el passat. Com a institucions reguladores han de conèixer i escoltar la realitat existent quan elles no existien o bé no posaven atenció en aquests temes. No hi parem!

    ResponElimina
  168. He vist teatres on un cop estrenat varen tenir que tapar les finestres perquè "entrava la llum del carrer", he teatres on "no hi havia pas per darrera"... els varen fer sense comptar amb l'assessorament dels professionals del món teatral...

    ResponElimina
  169. jo, Sara m`adhereixo al maifest

    ResponElimina
  170. Daniel Blanco Laurent 35.056.540-D

    Estudiant de música. Jo també m'adhereixo al manifest. Es vergonyos com l'ajuntament s'acarnissa sistemàticament treballant en contra de les arts, especialment de la musica.

    ResponElimina
  171. jo, Roser Puigdevall m'adhereixo al manifest en suport a tots els professionals del sector i a la feina feta durant anys!!

    ResponElimina
  172. Jo, Vicente Calatayud Baena, amb DNI:46738502h m'adhereixo al manifest.

    No parem!!!

    ResponElimina
  173. Joan Manuel Ortínez amb D.N.I. nº: 37.648.720-C m'adhereixo al manifest de la Plataforma d'Ensenyaments Artístics de Barcelona

    ResponElimina
  174. Tot i que penso que l'administració pública ha d'ocuparse de apropar i difondre la possibilitat d'estudiar música com a part de la formació de l'individu no crec que s'hagi de fer a costa de fer malbé i desvaloritzar la feina feta per la iniciativa privada que ha omplert un buit important i donat formació a tants alumnes i músics que no trobaven alternatives per canalitzar la seva tasca.

    Sergi Belloso

    ResponElimina
  175. QUERALT PRATS BRUGUERA 46962847K

    ResponElimina
  176. Jo, Miquel Arumí Tura amb DNI 33.944.281-F m'adhereixo al manifest. Crec que si l'administració "competent" fés alguna cosa pensant per a la societat, jo no hauria hagut de plegar dels estudis de música que estava cursant i dels quals he hagut de plegar perquè no arribo a final de mes.
    Sóc de la opinió que la música és una d'aquelles arts que t'ajuda a estructurar-te mentalment i colabora a fer persones més centrades i amb criteri.

    ResponElimina
  177. GEMMA PARADELL DURO
    46750247X

    ResponElimina
  178. La meva adhesió al manifest de la Plataforma d'Ensenyament Artistics. Joan Cusó i Torerlló amb DNI 37272999-G

    ResponElimina
  179. Jo Yisbell Pituelli amb DNI 46747642-G m'adhereixo al manifest de la Plataforma d'Ensenyaments Artístics de Barcelona

    ResponElimina
  180. Jo, Gina Gómez i Torres amb DNI 43540992Z, m'adhereixo al manifest de la Plataforma.

    ResponElimina
  181. Hola; soc David Pastor amb DNI 25423016N, soc professor al Taller de Musics i m'adhereixo al manifest de la Plataforma d'Ensenyaments Artístics de Barcelona

    ResponElimina
  182. Jo, Josep Sindreu Fernandez, amb el DNI 35 115 199 H, com a pare d'alumnes que estudien música, m'addereixo al Manifest redactat la Plataforma d'Ensenyaments Artístics de Barcelona. Cal deixar que la iniciativa de tantes institucions i persones que porten anys treballant de manera intensíssima i de gran qualitat pel nostre país no se'ls deixi de banda i siguin la base de l'ensenyament de la música. O és que hem de muntar un "xiringuito" des de zero?

    ResponElimina
  183. Jo, Christiaan de Jong, compositor, guitarrista/flautista i profesor particular, m'adhereixo al manifest de la Plataforma

    ResponElimina
  184. Mª Luisa Castilla Saiz, 13098775E

    ResponElimina
  185. El meu ferm suport al manifest.

    ResponElimina
  186. Jo, Gabriel de Jòdar López (47883433-D), estudiant de música i ciutadà de Barcelona, m'adhereixo també al manifest de la Plataforma d'Ensenyaments Artístics de Barcelona.

    ResponElimina
  187. Jo, Carola Fité i Fumadó amb DNI 47171099P, m'adhereixo al manifest de la Plataforma d'Ensenyaments Artístics de Barcelona

    ResponElimina
  188. M. Pilar Ordi Castro, m'adhereixo al manifest de la plataforma d'ensenyaments art�stics de Barcelona.

    ResponElimina
  189. Jo, Elena Ruiz Pérez,amb DNI 40982608N, m'adhereixo al Manifest de la Plataforma d'Ensenyaments Artístics de Barcelona.

    ResponElimina
  190. Jo, Montserrat Puigbarraca i Arroyos m'adhereixo al manifest de la Plataforma

    ResponElimina
  191. Jo,Rosa Maria Curto, amb DNI 36953881.B i com alumne de música, m'adhereixo al manifest esmentat.

    ResponElimina
  192. Jo, Silvia Calvo Alias, amb DNI 33895367 professora titolada de dansa, codirectora dels centres d’ensenyament de dansa COLOR DANSA i de la cia professional COLOR DANSA, me adhereixo plenament al manifest de la plataforma d’ensenyaments artistics.

    ResponElimina
  193. Meritxell Ballús, amb DNI 38460338Z, m´adhereixo al manifest de la Plataforma.

    ResponElimina
  194. Meritxell Ballús amb DNI 38460338Z, m´adhereixo al Manifest de la Plataforma d ´Ensenyaments Artístics.

    ResponElimina
  195. Jo Alberto Cabello amb DNI 43508091A m'adhereixo al manifest de la Plataforma d'Ensenyaments Artístics de Barcelona

    ResponElimina